dinsdag 31 augustus 2010

Het perfecte tosti recept!

Om de perfectste, heerlijkste, smeuïgste, lekkerste, knapperigste tosti's te maken heb je nodig:
    • Kaas, het liefste jong
    • Mozarella
    • Rauwe ham
    • 1 stevige (vlees)tomaat
    • Oregano
    • Olie (/roomboter)
    • Basilicum
Beleg 1 van de 2 sneeën maisbrood in de volgende volgorde: Kaas (1 plak dik maar), rauwe ham, iets meer plakken dik want dat is vaak heel dun gesneden. Mozarella, heel erg dik! 3 kwart (of zelfs een hele) bol is niet te veel! Nu een heleboel oregano, want anders proef je dat niet. En als laatste lekker dikke plakken tomaat.
Nu leg je de volgende snee daarboven op en besmeer je allebei de kanten van de tosti met boter / olie voor een extra bruin en ‘roosterig’ effect. Als de tosti een minuut of 5/6 (dit hangt een beetje van je tosti ijzer af) in het tosti ijzer heeft doorgebracht, haal je hem er uit en bestrooi je hem met verse blaadjes basilicum. TADA, nu heb jij zelf je eigen perfecte tosti gemaakt! Veel eetplezier maar pas op voor gulzigheid. De binnenkant kan heet zijn.
*EXTRA TIP: als je tomaten hebt met heel veel van die pitjes kun je die er het beste uithalen anders wordt het brood te klef!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten